Open Day at Vivacom Art Hall Oborishte 5

24.01.2023 17:56:16

Open Day at Vivacom Art Hall Oborishte 5

Имаме удоволствието да Ви поканим на „Ден на Отворените Врати“ в галерия “VIVACOM ART HALL Oborishte 5”, който ще се проведе на 31.01.2023 от 15ч до 20ч.

На това 1-во специално издание на това събите, ще имате възможността да разгледате и оцените потенциала на това прекрасно пространство с над 90-годишна история, да се срещнете с нашите арт експерти, както и с нашите събитийни партньори, за да научите за целия възможен спектър от услуги, които галерията предлага.

През последните години “VIVACOM ART HALL Oborishte 5”, намираща се на ул. Оборище 5 се утвърди като място за провеждане на  големи художествени изложби, корпоративни вечери, срещи на културни дейци, концерти, награждавания, ревюта, развлекателни и културни събития, тийм билдинг, детски художествени академии и много други.

Галерията е артистичен дом за значими изложби и имена от родната арт сцена като Павел Койчев, Греди Асса и Хубен Черкелов,  D'Neycho и млади български артисти като Константин Константинов, Мика Сав, Илияна Илиева, Nikyoto. Представяни са големи графични експозиции на Пикасо, Дали, Шагал и Миро, и известни съвременни артисти като Деймиън Хърст, Хънт Слонъм, Конър Брадърс, Райнер Легеман, Стивън Уилсън, Кристо и Жан-Клод, Мистър Брейнуош и други.

Заповядайте, в удобен за Вас момент на 31.01. от 15:00ч до 20:00ч, за да Ви представим възможностите на нашите зали.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Събития

Събития

Open Day at Vivacom Art Hall Oborishte 5

Open Day at Vivacom Art Hall Oborishte 5

Имаме удоволствието да Ви поканим на „Ден на Отворените Врати“ в галерия “VIVACOM ART HALL Oborishte 5”, който ще се проведе на 31.01.2023 от 15ч до 20ч.Н Имаме удоволствието да Ви поканим на „Ден на Отворените Врати“ в галерия “VIVACOM ART HALL Oborishte 5”, който ще се проведе на 31.01.2023 от 15ч до 20ч.Н 2023-01-24T17:56:17+02:00 Open Day at Vivacom Art Hall Oborishte 5

<p><span style="font-family: 'book antiqua', palatino, serif;">Имаме удоволствието да Ви поканим на <strong><em>&bdquo;Ден на Отворените Врати&ldquo; </em></strong>в галерия &ldquo;VIVACOM ART HALL Oborishte 5&rdquo;, който ще се проведе на <strong><em>31.01.2023 от 15ч до 20ч.</em></strong></span></p> <p><span style="font-family: 'book antiqua', palatino, serif;">На това 1-во специално издание на това събите, ще имате възможността да разгледате и оцените потенциала на това прекрасно пространство с над 90-годишна история, да се срещнете с нашите арт експерти, както и с нашите събитийни партньори, за да научите за целия възможен спектър от услуги, които галерията предлага.</span></p> <p><span style="font-family: 'book antiqua', palatino, serif;">През последните години &ldquo;VIVACOM ART HALL Oborishte 5&rdquo;, намираща се на ул. Оборище 5 се утвърди като място за провеждане на &nbsp;големи художествени изложби, корпоративни вечери, срещи на културни дейци, концерти, награждавания, ревюта, развлекателни и културни събития, тийм билдинг, детски художествени академии и много други.</span></p> <p><span style="font-family: 'book antiqua', palatino, serif;">Галерията е артистичен дом за значими изложби и имена от родната арт сцена като Павел Койчев, Греди Асса и Хубен Черкелов,&nbsp; D'Neycho и млади български артисти като Константин Константинов, Мика Сав, Илияна Илиева, Nikyoto. Представяни са големи графични експозиции на Пикасо, Дали, Шагал и Миро, и известни съвременни артисти като Деймиън Хърст, Хънт Слонъм, Конър Брадърс, Райнер Легеман, Стивън Уилсън, Кристо и Жан-Клод, Мистър Брейнуош и други.</span></p> <p><span style="font-family: 'book antiqua', palatino, serif;">Заповядайте, в удобен за Вас момент на <strong>31.01. от 15:00ч до 20:00ч,</strong> за да Ви представим възможностите на нашите зали. </span></p>

Сравнение на продукти