SARA ALBERT - LOVE IS ALL

02.02.2023 11:24:41

SARA ALBERT - LOVE IS ALL

В месеца на любовта Vivacom Art Hall Oborishte 5 представя първата самостоятелна изложба „Love is All на Сара Алберт

 

Специално в месеца на любовта Vivacom Art Hall Oborishte 5 е щастлива да представи първата самостоятелна изложба „Love is All“ на талантливата художничка Сара Алберт. Официалното откриване ще се състои на 9 февруари 2023 г. от 18:30 ч. в Салонната зала на галерията. Експозицията може да бъде разгледана ексклузивно в периода от 10 - 25 февруари 2023 г, традиционно с вход свободен.

Сара споделя, че изкуството й е различно, модерно и вече има свой разпознаваем стил.

Основното вдъхновение на младия артист е темата за ЛЮБОВТА. Вдъхновена е и от контакта с публиката и въздействието, което изкуството й носи. В него зрителите могат да забележат малки елементи, които са и нейна запазена марка.

Сара Алберт е самоук художник, който твори от 2020 год. Не е учила специалност рисуване, но нещо в нея се отключва и то става неизменна част от ежедневието й. Първата й изложба е през ноември 2022 г. и е посрещната с голям интерес от публиката.

Авторката ще представи нови оригинални произведения, специално за изложбата си във Vivacom Art Hall Oborishte 5, които са лимитирани, уникати и изработени в микс медия, посветени на ЛЮБОВТА. Творбите й могат да бъдат закупени на място в галерията от любители и колекционери. Изложбата на художничката във Vivacom Art Hall е продължение на мисията на Галерията да подпомага и развива талантливи български млади артисти.

Заповядайте и изберете един незабравим, персонализиран, оригинален, нестандартен и професионален подарък, изработен от млад артист за НЕЯ, НЕГО, а защо не и за ВАС самите… за най-романтичния празник в годината - 14 февруари!

 

За повече информация за събитието може да следите в социалните канали на Галерията и на нашия website: www.vivacomoborishte5.com

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Събития

Събития

SARA ALBERT - LOVE IS ALL

SARA ALBERT - LOVE IS ALL

В месеца на любовта Vivacom Art Hall Oborishte 5 представя първата самостоятелна изложба „Love is All“ на Сара Алберт Специално в месеца на любовта Vivac В месеца на любовта Vivacom Art Hall Oborishte 5 представя първата самостоятелна изложба „Love is All“ на Сара Алберт Специално в месеца на любовта Vivac 2023-02-06T17:40:39+02:00 SARA ALBERT - LOVE IS ALL

<p><strong>В месеца на любовта </strong><strong>V</strong><strong>ivacom </strong><strong>A</strong><strong>rt </strong><strong>H</strong><strong>all Oborishte 5 представя първата самостоятелна изложба &bdquo;</strong><strong>Love is All</strong><strong>&ldquo;</strong> <strong>на Сара Алберт</strong></p> <p>&nbsp;</p> <p>Специално в месеца на любовта <strong><em>V</em></strong><strong><em>ivacom </em></strong><strong><em>A</em></strong><strong><em>rt </em></strong><strong><em>H</em></strong><strong><em>all Oborishte 5</em></strong> е щастлива да представи първата самостоятелна изложба <strong><em>&bdquo;Love is All&ldquo;</em></strong> на талантливата художничка <strong><em>Сара Алберт</em></strong>. Официалното откриване ще се състои на 9 февруари 2023 г. от 18:30 ч. в Салонната зала на галерията. Експозицията може да бъде разгледана ексклузивно в периода от 10 - 25 февруари 2023 г, традиционно с вход свободен.</p> <p>Сара споделя, че изкуството й е различно, модерно и вече има свой разпознаваем стил.</p> <p>Основното вдъхновение на младия артист е темата за ЛЮБОВТА. <span>Вдъхновена е и от контакта с публиката и въздействието, което изкуството й носи. В него зрителите могат да забележат малки елементи, които са и нейна запазена марка. </span></p> <p><strong>Сара </strong><strong>Алберт</strong> е самоук художник, който твори от 2020 год. Не е учила специалност рисуване, но нещо в нея се отключва и то става неизменна част от ежедневието й. Първата й изложба е през ноември 2022 г. и е посрещната с голям интерес от публиката.</p> <p>Авторката ще представи нови оригинални произведения, специално за изложбата си във Vivacom Art Hall Oborishte 5, които са лимитирани, уникати и изработени в микс медия, посветени на ЛЮБОВТА. Творбите й могат да бъдат закупени на място в галерията от любители и колекционери. Изложбата на художничката във Vivacom Art Hall е продължение на мисията на Галерията да подпомага и развива талантливи български млади артисти.</p> <p><em>Заповядайте и изберете един незабравим, персонализиран, оригинален, нестандартен и професионален подарък, изработен от млад артист за <strong>НЕЯ</strong>, <strong>НЕГО</strong>, а защо не и за <strong>ВАС</strong> самите&hellip; за най-романтичния празник в годината - 14 февруари!</em></p> <p><em>&nbsp;</em></p> <p>За повече информация за събитието може да следите в социалните канали на Галерията и на нашия website: <a href="http://www.vivacomoborishte5.com">www.vivacomoborishte5.com</a></p> <p></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/31987/files/image/give-me-your-love.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/31987/files/image/kiss-me-babe.jpg" /></p>

Сравнение на продукти