„Една масонска приказка“, изложба на „Анонимус“

13.10.21 г. до 21.10.21 г.

Vivacom Art Hall Oborishte 5 има удоволствието да ви пoкани на ексклузивна изложба „Една масонска приказка“ от автора с псевдоним „Анонимус“. Официалното откриване ще се състои на 13.10.2021 от 18:30 часа.

Авторът споделя за изложбата:

„Рисунката е визуално представяне на мисъл като въображение посредством изображение на живо или мъртво същество. Това е и най-точната предварителна скица на склуптура, маслено платно, архитектурен обект и най-евтиното. В архитектурата е план, в счетоводството – сметка, бележка за продукти, некролози свидетелства, дипломи, награди да илюстрираш една мисъл, една дума, една случка, един роман е твоята интерпретация скеч, карикатура, ex libris или графити рисунките или преразкзват случка, състояние или шокират с думи или без думи. Една рисунка не трябва да топли, имате си радиатор, не трябва да е гладна, имате си хладилник и не трябва да е глупава – имате си телевизор.

Рисунката е илюстрация на мисли, значи е всичко, начало на всяко изкуство.“

Е/А – Л/Л 22.07.2021 Анонимус

 

Тази специална селекция от 50 рисунки ще може да бъде видяна в зала „Галерия“ в Vivacom Art Hall Oborishte 5 в периода от 13.10.21 г. до 21.10.21 г. вход свободен. *Всички творби могат да бъдат закупени.