Изложба „Тишина“

12.01.2022 – 05.02.2022
Vivacom Art Hall Oborishte 5 има удоволствието да ви покани на самостоятелната изложба „Тишина“. Тя е на художника Константин Константинов и ще бъде открита на 11.01.22 г. от 18:30 ч. в Салонната зала на Галерията и ще продължи до 05.02.22 г. с вход свободен.
Ще могат да се видят над 25 платна. Творби на Константин Константинов могат да бъдат закупени единствено само в Галерията.  Vivacom Art Hall Оборище 5 има ексклузивните права да представлява художника като част от програмата й за подкрепа на съвремените български артисти.
Константин Константинов е роден през 1985 г. в гр. Пловдив. Завършва Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”, Факултет по изкуствата. Реализирал е над двадесет самостоятелни изложби на престижни места в България и в чужбина, като дебютът му е в галерия „Алфа Арт“ в Ню Джърси, САЩ. Негови бутикови творби са част от национални и международни колекции. Твори в ателие на един от високите етажи в индустриалната зона в Тракия (Пловдив).
*В Галерията се спазват всички противоепидемични мерки, допускат се хора само с представен зелен сертификат от: ваксинация, преболедуване, пср тест/ антигенен тест.